Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

amenda-politiePoliţiştii Secţiei 3 Ploieşti au fost sesizaţi ieri de conducerea unei unităţi de învăţământ, cu privire la faptul că în ziua de 04.05.2012 în incinta şcolii a avut loc un incident cu un părinte al unei eleve.

Tatăl elevei s-a prezentat la sediul unităţii de învăţământ şi a reclamat că fiica sa a fost udată cu apă de alţi elevi ai şcolii. Părintele intenţiona să intre în sala de clasă pentru a-i pedepsi pe cei care au udat-o pe fiica sa.

Conducerea şcolii i-a atras atenţia asupra consecinţelor faptelor sale, după care persoana în cauză a părăsit incinta şcolii.

Din cercetări a rezultat că înainte de a discuta cu direcţiunea, bărbatul respectiv intrase fără drept în sala de clasă unde învaţă fiica lui, şi a avut o atitudine necorespunzătoare faţă de unul din elevi şi faţă de profesoara care susţinea ora de curs. În acest moment a intervenit agentul de pază al şcolii, care l-a condus le direcţiunea unităţii de învăţământ.

În cauză au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, părintele recalcitrant fiind şi sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 lei.

Totodată, agentul de pază care asigura unitatrea de învăţământ a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 300 de lei.

Back To Top