Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

curateniePrimăria Municipiului Ploieşti, prin intermediul Regiei Autonome de Servicii Publice, adresează cetăţenilor municipiului Ploieşti invitaţia de a face parte din echipa locală de acţiune pentru "Let's do it România!", cel mai mare proiect de implicare socială din România, ce se va desfăşura în data de 12 mai 2012.

Misiunea proiectului este mobilizarea cetătenilor, autoritătilor, societătii civile, companiilor private si a mass-mediei pentru curătarea arealelor naturale din jurul localitătilor României, alături de reciclarea a cel putin 30% din numărul de saci strânsi. Pentru acest eveniment se doreşte implicarea la nivel naţional a peste 500.000 de voluntari.

Înscrierea în echipă se realizează prin intermediul formularului de pe http://www.letsdoitromania.ro/vreau-sa-particip.

Înscrieri se pot face şi pe lista autorităţilor publice locale implicate în acest proiect. Pentru municipiul Ploieşti, autoritatea responsabilă în gestionarea acestei acţiuni este RASP Ploieşti, prin Biroul Protecţia Mediului - tel. 0244-541071, fax. 0244-513670

La nivelul municipiului Ploieşti au fost identificate următoarele zone în care vor acţiona voluntarii înscrişi pentru colectarea deşeurilor abandonate:

1.      Malurile paraului Dambu;

2.      Vecinatatile  Spitalului Judetean;

3.      Centura de Est - Strada Drumul Serii;

4.      Zona Bucov  - iesire Ploiesti - maluri Teleajen;

Back To Top