Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

academia
Categorie: Actual
  • La două zile după ce Sindicatul Europol a postat imagini cu un șobolan pe holurile căminului studențesc de la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza din București, reprezentanții Avocatului Poporului au făcut o vizită la instituție.
  • Ulterior, Europol a prezentat imagini și de la Facultatea de Jandarmi, pentru a arăta condițiile în care trăiesc studenții.

„Reprezentații Avocatului Poporului sunt în aceste momente într-o inspecție inopinată în Academia de Poliție. Așteptăm cu mare interes finalizarea verificărilor și identificarea unor soluții urgente pentru ca umilirea studenților să înceteze”, a transmis Sindicatul Europol, miercuri. Sindicatul Europol a postat, luni noapte, imagini cu condiţiile de cazare de la Academia de Poliţie, precizând că acestea sunt „mult mai proaste decât în orice penitenciar din țară”.

Citește și Sindicatul Europol reclamă condițiile mizerabile de la Academia de Poliție: camere cu 16 persoane și șobolani pe holurile instituției

Back To Top