Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

elevi
Categorie: Actual
  • Ministerul de Finanțe va demara anchete în județele unde s-au înregistrat întârzieri la primirea burselor de către elevi.
  • Este vorba de bursele de merit, performanță, studiu și ajutor social care trebuie primite de elevi în fiecare zi de 15 a lunii.

“Ca urmare a articolelor apărute în presă, MF a demarat o anchetă la nivelul județelor, pentru stabilirea planului și execuției sumelor defalcate din TVA și a destinației acestora la nivelul UAT-urilor, în vederea aflării cu rapiditate și exactitate a blocajelor și remedierii situației. Dar, indiferent de fluxul banilor de la central la local și de eventuale blocaje, vrem să asigurăm atât părinții îngrijorați cât și elevii că MF face tot ce îi stă în putință pentru o rezolvare cât mai rapidă”, se arată într-o informare a Ministerului Finanțelor. “Sumele aprobate prin legile bugetare anuale și prin cele de rectificare sunt la dispoziția autorităților administrației publice locale odată cu aprobarea lor în bugetele proprii și parcurgerea etapelor prevăzute de lege pentru utilizarea fondurilor. Utilizarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată de către autoritățile administrației publice locale se face prin solicitarea acordării sumelor cuvenite la unitatea Trezoreriei Statului la care sunt arondate”, conform aceleiași surse.

Citește și PROIECT. Minorii peste 16 ani vor putea călători în străinătate neînsoţiţi

Back To Top