Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

agent green partii sinaia
Categorie: Actual
  • Agent Green s-a ținut de cuvânt, după acuzațiile lansate acum două săptămâni, și a reclamat la DNA mai multe persoane, în legătură cu lucrări derulate în zona montană a județului Prahova.
  • ONG-ul susține că unele amenajări au fost făcute ilegal.

Acuzațiile lansate de Agent Green se referă la amenajări realizate la construirea teleschiului care deservește pârtia Lăptici.

“Am depus la DNA plângerea penală împotriva domnului Primar al Orașului Sinaia, Vlad Ghoerghe Oprea, doamna director a APM Prahova, Maria – Mihaela Duță, domnul director al Parcului Natural Bucegi ing Colțoiu Alexandru Nicolae, a doamnei biolog Friciu Beatrice, membri consiliului științific al parcului Național Bucegi, cu complicitatea reprezentanților Gărzii Naționale de Mediu, pentru realizarea în zona de management durabil a Parcului Natural Bucegi, la solicitarea Primarului Orașului Sinaia, dl Vlad Gheorghe Oprea și cu avizul Parcului Natural Bucegi și al APM Prahova, lucrări de construire a unui teleschi, proiect intitulat «Construire instalaţie de transport pe cablu tip teleschi pe domeniul schiabil din staţiunea Sinaia ce deserveşte pârtia Lăptici». Suplimentar, fără existența unor acte de reglementare, au fost construite pârtii de schi și mai multe drumuri”, susțin reprezentanții ONG-ului.

“Primăria Sinaia a realizat ilegal noi pârtii de ski pe platoul Bucegilor la limita dintre județele Dâmbovița și Prahova. Pârtia Lăptici s-a realizat prin habitate prioritare fragile unde nu exista acord de mediu. Buldozerele au săpat adânc în Valea Călugărului, afectând habitate prioritare, respectiv habitatul 4070* – Tufărișuri de Pinus mugo și Rhododendron hirsutum (Mugo – Rhododendretum hirsuti), 6230* pajiști de Nardus precum și habitatul 4060 Tufărișuri alpine și boreale”, acuzau, aceștia, la începutul lunii octombrie.

La momentul respectiv, primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea, răspundea la rândul său că scandalul ar fi alimentat de interesele de la nivelul ONG-ului.

Citiți și: VIDEO NEWS Agent Green amenință Primăria Sinaia cu plângere penală pentru pârtii din Bucegi

Back To Top