Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Acțiunile s-au desfășurat pe Drumurile Naționale din județ, în municipiul Ploiești și pe raza orașelor Băicoi, Bușteni, Urlați și Vălenii de Munte.
  • Pentru neregulile constatate au fost reținute și 11 permise de conducere, dintre care, 6 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Polițiștii din cadrul Serviciilor de Investigare a Criminalității Economice și Rutier, cei ai Secției nr.2 de Poliție Ploiești și cei ai Poliției orășenești Bușteni au organizat și desfășurat 4 acțiuni, pe mai multe linii de activitate, pe raza de competență.

Obiectivele celor 4 acțiuni au fost combaterea nerespectării dispozițiilor legale privind regimul legal de viteză, precum și combaterea celorlalte cauze generatoare de accidente rutiere, descurajarea elementelor infracționale și combaterea fenomenelor cu impact stradal, avându-se în vedere și prevenire și combatere a infracționalității la regimul bunurilor contrafăcute și a celor neconforme cu standardele unor branduri de renume.

Citește și:  Festivalul Internațional de Teatru “Toma Caragiu”. Biletele pentru spectacolele următoarei ediții au fost puse în vânzare

Acțiunile s-au desfășurat pe Drumurile Naționale din județ, în municipiul Ploiești și pe raza orașelor Băicoi, Bușteni, Urlați și Vălenii de Munte.

Astfel, pe linie rutieră, polițiștii rutieri au controlat aproximativ 196 de autovehicule, efectuând în total 85 de testări cu aparatul etilotest.

În acest context au fost aplicate peste 110 sancțiuni contravenționale, 75 dintre ele fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, precum și 4 pietonilor care nu respectă dispozițiile legale privind traversarea regulamentară.

Pentru neregulile constatate au fost reținute și 11 permise de conducere, dintre care, 6 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată, conform Legii nr.61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice au fost aplicate și 14 sancțiuni contravenționale cu ocazia constatării unor fapte de această natură.

Valoarea sancțiunilor este de peste 61.000 de lei.

Citește și:  Festivalul Internațional de Teatru “Toma Caragiu”. Biletele pentru spectacolele următoarei ediții au fost puse în vânzare

Cu ocazia controalelor efectuate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Prahova, la 4 societăți comerciale din orașele Băicoi, Urlați și Vălenii de Munte, polițiștii au constatat 4 infracțiuni conform Legii nr.84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, indisponibilizând cu această ocazie 200 de articole vestimentare și 200 de jucării, pentru acestea nefiind prezentate înscrisuri care să ateste autenticitatea lor sau acordul titularilor de marcă în vederea comercializării, existând indicii cu privire la faptul că acestea sunt contrafăcute.

Valoarea totală a bunurilor identificate și ridicate este de aproximativ 22.000 de lei.

Citește și:  Povești din Epoca de Piatră sub traseul Autostrăzii A7. „Aproximăm vechimea monumentului funerar la aproape 5.000 de ani”

Cu ocazia constatării celor 4 infracțiuni au fost întocmite 4 dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Polițiștii prahoveni desfășoară permanent acțiuni în vederea prevenirii și combaterii tuturor faptelor de natulă penală sau contravențională.

Back To Top