Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

A7 Ploiești - Buzău
Categorie: Actual
  • CNAIR a desemnat un nou câștigător al licitației pentru construirea celui de-al treilea lot din primul tronson al A7 Autostrada Moldovei.
  • Decizia a fost luată în urma contestațiilor depuse în prima parte a acestui an, soluționate de CNSC, și în baza unei decizii a Curții de Apel București.

“Un nou câștigător a fost desemnat pentru construcția Lotului 3 (Pietroasele-Municipiul Buzău) al Autostrăzii Ploiești-Buzău (secțiune a A7)! Decizia a fost luată de CNAIR după finalizarea procesului de reevaluare a ofertelor, în conformitate cu dispozițiile CNSC și ale Curții de Apel București. Dacă nu vor exista contestații CNAIR va putea semna contractul pentru execuția lucrărilor cu Asocierea de constructori turci după 10 zile.

Lotul 3 al Autostrăzii Ploiești – Buzău (Pietroasele-Municipiul Buzău) are o lungime de 13,9 km și trebuie finalizat în 20 de luni. Pe acest lot urmează să fie construite inclusiv 8 poduri și un pasaj cu lungimea de 1,26 km. Construcția acestui lot al A7, are o valoare de 1,09 miliarde de lei (fără TVA) și este finanțată prin PNRR”, a anunțat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Citiți și: Toate rezultatele licitațiilor pentru sectorul Ploiești – Buzău al A7 au fost contestate

Potrivit CNAIR, “după finalizarea procesului de reevaluare a ofertelor în conformitate cu dispozițiile Deciziei Civile Intermediare nr. 1454/03.06.2022, Deciziei Civile nr. 1857/11.07.2022, pronunțate de Curtea de Apel București, precum și ale Deciziei CNSC nr. 808/C9/676,677,680/14.04.2022, CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractului «EXECUȚIE LUCRĂRI AUTOSTRADA PLOIEȘTI-BUZĂU, LOT 3 Pietroasele – Municipiul Buzău km 49+350 – km 63+250».

Ofertantul desemnat câștigător este ASOCIEREA NUROL INŞAAT VE TICARET ANONIM ŞIRKETI (LIDER DE ASOCIERE) - MAKYOL INSAAT SANAYI TURIZM VE TICARET A.S., cu preţul de 1.093.470.823,76 Lei fara TVA”.

Perioada de garanție a lucrărilor este de 10 ani.

“Lungimea acestui tronson de autostradă este de 13,9 km, si include construcția a 8 poduri și a unui pasaj de o complexitate tehnică ridicată, în lungime de 1260 m.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv, după soluționarea contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”, au mai precizat reprezentanții companiei.

Între timp, pe primele două loturi, între Dumbrava și Mizil, respectiv de la Mizil la Pietroasele, se fac deja lucrări pregătitoare și descărcări arheologice în vederea demarării construcției.

Citiți și: Descărcări arheologice pe loturile Dumbrava - Mizil și Mizil - Pietroasele ale Autostrăzii A7 Ploiești - Buzău

Back To Top