Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

poliția
Categorie: Actual
  • Conducerea Poliției Locale a solicitat Primăriei Bacău să acorde angajaților instituției spor pentru condiții vătămătoare de muncă.
  • Conform medicilor DSP care au stabilit condițiile de muncă ale polițiștilor locali, ar fi vorba, printre altele de „febră musculară” pentru că scriu prea mult la tastatură și că stau prea mult în poziția șezut.

Alăturat cererii, conducerea PLB a atașat o serie de buletine de determinare prin expertizare a locului de muncă emise de Direcția de Sănătate Publică Bacău. Acestea au fost făcute, conform Ziarul de Bacău, pentru sediul central al instituției, dar și pentru diverse compartimente.

În cadrul buletinului ce vizează Poliția Locală Bacău, se arată că angajații sunt expuși mai multor riscuri de îmbolnăvire. Conform DSP Bacău aceștia prezintă un „risc de solicitare musculo-osteo-articulară a articulațiilor mici distale ale membrelor superioare, necesară gestualității specifice în cursul redactării documentelor, notelor și adreselor pe PC”. Mai direct spus, fac febră musculară de la tastat la calculator. Totodată, conform buletinului, angajații Poliției Locale pot fi afectați de poziția șezut, pe care, se pare, o practică prea des.

Citește și Povești din Epoca de Piatră sub traseul Autostrăzii A7. „Aproximăm vechimea monumentului funerar la aproape 5.000 de ani”

Back To Top