Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

 targ_de_joburiVineri şi sâmbătă, în cadrul Târgului eJobs EXPO, vor fi prezente peste 100 de companii din industriile pieţei interne, care vor oferi nu doar locuri de muncă, ci şi consiliere pentru angajare.

Cel mai mare târg de joburi şi carieră se va desfăşura la Romexpo, în Pavilionul Central, pe 11 şi 12 mai. Reprezentanţii celor peste 100 de companii din cele mai importante industrii de pe piaţa internă vor oferi informaţii despre posturile disponibile în cadrul diverselor departamente, dar şi consiliere în ceea ce priveşte modalităţile de pregătire pentru angajare. În cadrul aceluiaşi eveniment vor fi organizate peste 30 de workshopuri şi prezentări de companie. Unii dintre angajatori au anunţat, deja, că CV-urile vor fi analizate direct de managerii de resurse umane din cadrul departamentelor HR din companiile pe care le reprezintă, astfel încât, la finalul evenimentului, să se ştie exact cine pleacă acasă cu un contract pentru locul de muncă.

Târgul este considerat cel mai mare eveniment de acest fel din România datorită numărului mare de companii prezente. Pentru această acţiune, a fost pusă la dispoziţie o suprafaţă de 13.000 de metri pătraţi, cea mai mare suprafaţă de expunere alocată până acum unui târg de joburi din ţară. Sunt aşteptaţi peste 35.000 de vizitatori din toate regiunile. Programul tâgului este 10.00 - 18.00, în ambele zile. Amănunte despre angajatori găsiţi pe www.ejobs.ro.

Back To Top