Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

copil plecat de la grădiniță
Categorie: Actual
  • Un copil de trei ai și jumătate a fost găsit în parc, la sute de metri de grădinița în care fusese lăsat de părinți și din care reușise să plece fără să-l observe cineva.
  • Incidentul a avut loc în București și este identic cu cel petrecut la Ploiești, luna trecută.

Copilul de 3 ani și jumătate ar fi reușit să plece în jurul prânzului de la grădiniță și ar fi mers singur câteva sute de metri, până într-un parc unde a fost găsit de o femeie în vârstă care și-a dat seama că acesta nu este însoțit și a alertat imediat Poliția, potrivit Digi24.

Între timp, dispariția copilului fusese descoperită și angajații grădiniței anunțaseră părinții cu privire la cele întâmplate.

Incidentul a avut loc în București.

“Pe mine m-a anunțat tot grădinița, polițiștii nu aveau numărul meu, să mă duc la secția 14 de poliție să îl iau de acolo. Era plin de frunze, acasă am găsit și niște zgârieturi pe el”, a declarant mama copilului, pentru sursa citată.

Reprezentanții inspectoratului școlar au spus că educatoarea a fost sancționată cu 15% din salariu, cea mai mare sancțiune care putea fi aplicată fiind prima abatere și o situație generate fără intenție. Părinții au depus plângere la Poliție, iar în cauză a fost deschis dosar penal pentru neglijență, mai anunță Digi 24.

Cazul este identic cu cel petrecut la începutul lunii septembrie, la Ploiești, când un copil a reușit să ajungă singur până în localitatea vecină, după ce, de asemenea, a plecat de la o grădiniță privată, unde fusese lăsat de părinți.

Citiți și: Dosar penal pentru neglijență în serviciu, după ce un copil a plecat singur de la o grădiniță din Ploiești și a mers până la Tătărani, pe marginea DN1

Back To Top