Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

copil Tătărani
Categorie: Știri locale
  • IJP Prahova a anunțat, joi după-amiază, primele sancțiuni aplicate în cazul copilului găsit cu o zi în urmă singur, în Tătărani.
  • În afară de amenzile date deja, polițiștii fac cercetări și în cadrul unui dosar penal.

Băiatul în cauză, în vârstă de nici 5 ani, a mers singur, pe jos, de la o grădiniță din sudul Ploieștiului până la Tătărani, abia acolo fiind observat de niște agenți de pază care au alertat Poliția. Copilul a parcurs o distanță destul de mare, de-a lungul DN1, traversând inclusiv podul de la ieșirea din Ploiești spre București.

Anchetă a Poliției

“La data de 7 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că pe raza comunei Bărcănești se afla un minor singur pe stradă.

În baza sesizării, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bărcănești s-au deplasat de îndată în zona indicată, identificând apelanta, dar și minorul în cauză.

În continuare, au fost efectuate verificări în zonele limitrofe și nu numai, familia fiind identificată și ulterior condusă la sediul unității de poliție, unde se afla minorul.

Băiețelul în vârstă de 4 ani nu a fost victima niciunei infracțiuni, fiind încredințat părinților.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Copilul pierdut la Tătărani ieșise nesupravegheat pe poarta grădiniței. Micuțul a traversat singur podul DN1 Bărcănești (Surse)

Cercetările sunt continuate de către polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale ce se impun”, au precizat cu privire la acest caz reprezentanții iJP Prahova, în cursul zilei de joi.

Neglijență în serviciu

Sursa citată a mai menționat că, deja, în urma verificărilor și cercetărilor efectuate, polițiștii au aplicat două sancțiuni contravenționale conform Legii nr.333/2003 privind Paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, în valoare de 5.000 de lei.

În cauză, polițiștii au întocmit și un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de neglijență în serviciu.

Back To Top