Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

feroiu primar bran
Categorie: Actual

 

• Nu este o glumă, ci declarația primarului localității Bran, Ioan Cosmin Feroiu, care a participat la petrecerea miliardarilor, însă nu a putut identifica pe nimeni, cu atât mai puțin pe Elon Musk, pentru că participanții aveau măști.
• „Cineva a venit și m-a preluat. Nu pot să vi-l desenez, că nu mă pricep la desen”, a spus el, mărturisind că „a fost o petrecere de vis”.

Primarul localității Bran, Ioan Cosmin Feroiu, a recunoscut, într-o declarație făcută pentru digi24.ro, că s-a aflat pe lista de invitați ai petrecerii organizate în weekend la castelul Bran, însă nu știe cine a participat. A primit o invitație din partea unui „domn” al cărui nume nu îl cunoaște „complet” și nu poate preciza dacă la fața locului s-a aflat și Elon Musk, cel mai bogat om de pe planetă, pentru că lumea avea măști.

„Ce pot să vă spun la momentul acesta este că am avut onoarea și privilegiul să fiu prezent la această petrecere aseară dar, pentru că cei prezenți acolo aveau majoritatea măști sau erau pictați pe față, mi-e greu să spun dacă a fost sau nu a fost prezent. Am auzit fel și fel de lucruri: unii spun că a fost, alții spun că n-a fost. Eu nu pot nici să confirm nici să infirm pentru că eu, personal, nu l-am întâlnit. Dar asta nu înseamnă că dacă a fost acolo, trebuia oricum să-l remarc pentru că a fost foarte multă lume, a fost o petrecere de vis, a fost o petrecere între prieteni, cu prieteni, deci nu-ți dădeai seama că sunt miliardari, ci sunt oameni normali, ca și noi, care se distrează, se petrec, dansează”, a declarant Feroiu pentru digi24.ro.

CITEȘTE ȘI: Petrecerea miliardarilor la Bran. Ovidiu Toma, fondatorul CryptoDATA printre invitați

Cosmin Feroiu a mai spus că avea și el mască, s-a simți bine, s-a distrat și se bucură că astfel se promovează România. chiar dacă nu știe nici măcar cine l-a invitat și cine l-a dus acolo. „Pot să zic că a fost o petrecere pe cinste. Cineva a venit și m-a preluat. (…) Îl știu, dar nu îi știu numele complet. Nu pot să vi-l desenez, că nu mă pricep la desen”, a precizat Feroiu pentru sursa citată.

Potrivit presei internaționale, Angelina Jolie nu a fost la Bran, ci acasă în Los Angeles, unde și-a petrecut timpul alături de copii săi după câteva zile petrecute în Pakistanul devastat de inundațiile din ultima perioadă, în calitate de Ambasador Special al ONU. Surse oficiale au precizat, pentru digi24.ro, că Elon Musk nu s-a aflat pe teritoriul României în această perioadă.

Organizatorii petrecerii au evitat să ofere vreun detaliu oficial despre invitații miliardari care s-au distrat în aceste zile la Bran. „Noi nu putem declara nimic legat de niciun eveniment privat”, a subliniat directorul de marketing de la castelul Bran, Alexandru Prișcu, pentru sursa citată.

Mai multe pe digi24.ro

CITEȘTE ȘI: Ministerul Turismului: Licitație pentru un contract de 550.000 de lei pentru vizitele a 1.500 de delegați ONU la Salina Slănic și la castelele Peleș și Bran

Back To Top