Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ovidiu toma cryptodata
Categorie: Timp liber

 

• La petrecerea miliardarilor de la Castelul Bran, la care ar urma să participe și Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, se pare că este invitat și Ovidiu Toma, fondatorul CryptoDATA.
• Multe dintre vedete au fost văzute deja în Brașov.
• Organizarea este sută la sută pusă la punct cu personal din SUA.

 

Potrivit surselor Mediaflux, la petrecerea de la Bran va participa și un român, Ovidiu Toma, fondatorul și CEO-ul CryptoDATA, o companie românească ce a lansat în urmă cu câteva luni aplicația de comunicații criptate Wispr, asemănătoare cu mult mai cunoscutele WhatsApp, Telegram sau Signal. Tot CryptoData a produs Momentum, prima mașină electrică românească sută la sută.

El s-a afișat de curând alături de Martin Eberhard, co-fondatorul Tesla, om extrem de aropiat de Elon Musk. Azi-noapte, Ovidiu Toma a pus la story, pe Instagram, o imagine sugestivă pentru evenimentul care va avea loc la Bran.

Mediaflux dezvăluie că în organizarea evenimentului nu a fost implicat niciun român, fiind pus la punct până la cel mai mic detaliu doar cu personal din SUA, adus în România. Bucătari, ospătari, agenți de pază și tot staff-ul implicat în organizarea petrecerii tematice au fost aduși cu avioane din Statele Unite, titrează adevărul.ro.

CITEȘTE ȘI: Elon Musk aduce miliardarii lumii să petreacă Halloween la Bran

Un lucru inedit este că a fost angajat un regizor pentru a pregăti invitaților o experiență Dracula autentică. Conform surselor agenției, la Dracula’s Experience vor fi prezente și Dracula’s Girls, o trupă de majorete din Târgoviște, vice-campioane europene.
Prieten de 20 de ani cu Musk, magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal, a plecat de sâmbătă seară cu elicopterul la Bran, din București împreună cu partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen. Și actrița Julia Sandstrom a postat pe Instagram imagini din elicopter în drum spre Bran, spunând că se află în „Țara vampirilor“. Conform relatărilor din presă, suedeza care este actriță, DJ și cântăreață ar urma să întrețină atmosfera la petrecerea de la Bran, mai relatează adevărul.ro.

Pe lista invitaților se mai află Sergey Brin, fondatorul Google, Steve Jurvetson, fondator Hotmail și în prezent în board-ul Space X, Luke Nosek, co-fondator PayPal, fondator al Gigafund – un fond de investiții axat pe explorarea spațiului și primul investitor în Space X-ul lui Musk. De asemenea, la eveniment va participa și magnatul Larry Page, al 17 lea cel mai bogat om din lume în 2022 și co-fondator Google, dar și vedete de talie mondială, actori și artiști.
Mai mulți actori de la Hollywood sunt cazați la Schuster Hotel din Brașov, potrivit Mediaflux. Adrian Grenier din „Entourage“, Jordan Roemmele și Gillian Jacobs din „Walk of Shame“ au intrat în atmosfera Halloweenului și au început distracția de sâmbătă seară.
Milionarii și celebritățile ar fi petrecut românește seara trecută, la o stână de lângă Poiana Brașov, unde au fost întâmpinați de gazde cu pâine, sare și țuică de prune. Au petrecut acolo până spre orele 3 dimineața, potrivit relatărilor din presă. Din local s-a auzit și muzică populară, iar la final a avut loc un foc de artificii. Unii dintre invitați au postat imagini cu ținute inspirate din serialul Game of Thrones și și-au acoperit chipurile cu măști sau machiaj.

Pe Twitter, Elon Musk a postat sâmbătă seară două mesaje în care a spus că „pâinea și produsele de patiserie proaspăt coapte sunt unele dintre marile bucurii ale vieții” și „în sfârșit, adevărul că carbohidrații sunt uimitori poate fi spus pe această platformă!”.
Pentru a nu fi recunoscute, starurile care vor participa la petrecerea de Halloween de la Bran de duminică noapte vor primi coduri. 

Mai multe pe adevărul.ro

CITEȘTE ȘI: 5G: Trei mari operatori telecom sunt interesați de tehnologie, dar critică Guvernul

Back To Top