Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

lemn de foc
Categorie: Actual
  • Premierul Nicolae Ciucă a declarat, miercuri, că a fost o greșeală plafonarea prețului pentru lemnul de foc la 400 de lei.
  • Măsura ar putea fi înlocuită cu alte tipuri de sprijin pentru populație.

Ciucă a admis, în timpul unei vizite în teritoriu, că prețul de 400 de lei pentru lemn de foc “nu este tocmai conform cu realitatea”.

”La Ministerul Mediului s-a făcut o analiză cât costă un metru cub de lemne, la Romsilva şi preţul mediu pe care ni l-au comunicat în analiza făcută înainte de a lua decizia s-a menţionat 200 de lei pe mc, la lemn, şi am considerat că 400 de lei asigură oarecum celelalte costuri care intră în întreg procesul de asigurare a lemnelor de foc”, a spus şeful Executivului, citat de News.ro.

Citiți și: Preţul la lemn de foc, plafonat la 400 lei/mc

”Se dovedeşte că nu este tocmai conform cu realitatea, de aceea vom lua măsuri de corectare. Avem puterea să recunoaştem acolo unde greşim şi să luăm măsuri în consecinţă”, a mai spus premierul.

Coaliţia de guvernare ia în calcul eliminarea pragului de 400 de lei pentru plafonarea preţului la lemne şi introducerea unei formule de compensare pentru gospodăriile care se încălzesc cu lemne de foc, notează sursa citată, precizând că, de asemenea, exporturile de lemne vor fi interzise, au precizat surse guvernamentale.

Odată cu plafonarea prețului, oamenii au avut dificultăți în a se mai aproviziona cu lemne pentru iarnă, întrucât furnizorii au refuzat să mai comercializeze la prețul atât de mic stabilit de stat. Drept urmare, măsura, care se dorea a fi una în sprijinul populației, a condus de fapt la o veritabilă criză de lemne, iar asta în pragul sezonului rece.

Back To Top