Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ciuca si ciolacu
Categorie: Actual

 

• Premierul Nicolae Ciucă și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, au mers la fabrica de vehicule blindate IVECO de la Petrești.
• Noul ministru al apărării, Angel Tîlvăr nu a fost prezent.
• Nicolae Ciucă a explicat jurnaliștilor că „a fost o chestiune de necorelare”.

Premierul Nicolae Ciucă și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, au vizitat fabrica de vehicule blindate IVECO de la Petrești, dar fără noul ministru al apărării, Angel Tîlvăr.
Liderul PNL a motivat absența spunând că a crezut că pe ministru îl va anunța liderul PSD, care la rândul său a crezut că deținătorul portofoliului apărării a fost invitat de premier, relatează digi24.ro.

CITEȘTE ȘI: Vasile Dîncu și-a dat demisia. Motivul: Nu poate colabora cu Președintele Iohannis

Premierul Nicolae Ciucă a explicat jurnaliștilor absența lui Angel Tîlvăr: „Domnul ministru abia a reușit să preia portofoliul ieri. A fost o chestiune de necorelare între noi și am crezut că îl anunță domnul președinte Ciolacu, dânsul a considerat că îl anunț eu. Domnul ministru va veni aici împreună cu domnul ministru al Economiei atunci când vor considera că este necesar să discute elemente tehnice specifice celor două ministere”, titrează sursa citată.
Foto: fanatik.ro
Mai multe pe digi24.ro

CITEȘTE ȘI: Inițiativă legislativă pentru copiii români întorși din străinătate. Proiectul, susținut și de senatorul de Prahova Laura Moagher

 

Back To Top