Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

bani furt postas ilfov
Categorie: Actual
  • Polițiștii l-au depistat vineri seară, la Ploiești, pe poștașul din Chitila care a dispărut în cursul acestei săptămâni, cu tot cu un sac cu bani în care se aflau peste 278.000 de lei.
  • Tânărul se află la audieri.
  • Oamenii legii s-au apucat și de numărat, pentru că bărbatul avea cu el un sac cu bani, cel mai probabil cel sustras din mașina Poștei.

"În urma unui complex de măsuri investigativ- operative, polițiști orașului Chitila împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov l-au depistat în localitatea Ploiești pe bărbatul, în vârstă de 20 de ani, bănuit de comitera faptei de furt din data de 1 noiembrie a.c., din autoturismul Poștei Române, a unui sac, ce conținea suma de 278000 lei. Asupra bărbatului a fost găsit un sac cu bani, urmând ca ulterior să fie stabilită valoarea acestora. La acest moment, bărbatul se află în custodia polițiștilor din Chitila, fiind condus la sediul acestei subunități de poliție, pentru cercetări", a anunțat IJP Ilfov.

Dispariția bărbatului a fost sesizată marți. "La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 11:47, un reprezentant al Poștei Române a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 11:40, un angajat(sofer transport valori ) la aceeași instituție, l-a sesizat cu privire  la faptul că în timp ce se afla oprit pe strada Eroului din Chiajna, din interiorul autoutilitarei care transporta valori monetare a dispărut un sac,ce aparține Poștei Române, în care se afla suma de 278000 lei, și care ar fi fost sustras de însoțitorul acestuia, angajat la aceeași instituție. La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii din Chitila pentru efectuarea activităților specifice, în cauză fiind identificat delegatul, respectiv un bărbat în vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea faptei sesizate.

La acest moment polițiștii din Chitila efectuează activități pentru depistarea persoanei, în cauză fiind deschis dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt", au anunțat polițiștii, la momentul respectiv.

Citiți și: Copil de 10 din Ilfov dat dispărut în drum spre o școală din București, găsit în Gara de Sud din Ploiești

 

Back To Top