Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Accidentul rutier s-a produs, vineri noapte, pe DN1, pe sensul spre București, pe raza localității Potigrafu, după ce un autocar, în care se aflau 42 de copii și șapte adulți, a lovit un taur.
  • În evenimentul rutier au fost implicate alte două autoturisme, iar traficul auto este dirijat de polițiști.

Accidentul rutier s-a produs pe DN1, la km 42, pe raza comunei Potigrafu, comuna Gorgota. Un autocar, în timp ce se deplasa spre București, ar fi lovit un taur care se afla pe carosabil. În autocar, în momentul producerii accidentului, se aflau 42 de copii și șapte adulți.

Citește și: Un român și un italian, prinși la furat de trufe negre în Prahova - FOTO

În evenimentul rutier au fost implicate alte două autoturisme. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției, dar și ale ISU Prahova, fiind suplimentat numărul de autospeciale cu o autospecială de transport victime multiple și un microbuz din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri, pentru preluarea copiilor. 

Potrivit primelor date, în momentul impactului animalul a fost proiectat pe cealaltă bandă, de pe același sens de mers, unde a fost lovit de un alt autoturism. Un pasager din autoturism a fost asistat medical la fața locului.

Inspectoratul de Poliție Județean Prahova a anunțat că nicio persoană nu a necesitat transportul la spital. Traficul rutier este dirijat de către polițiști.

Back To Top