Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

rector upg ploiești alin diniță
Categorie: Actual
  • Conf. univ. dr. ing. Alin Diniță, decanul Facultății de Inginerie Mecanică și Electrică, a fost ales în funcția de rector al UPG Ploiești.
  • În vârstă de 46 de ani, acesta este absolvent al universității ploieștene, unde a obținut și diplomele de master și doctor inginer.
  • Tot aici și-a început cariera universitară, imediat după absolvire, în urmă cu 18 ani.

Conf. univ. dr. ing. Alin Diniță a fost ales în funcția de rector al UPG Ploiești cu 143 de voturi, având susținerea a două treimi dintre cei care și-au exprimat opțiune în turul al doilea al alegerilor, organizat vineri și la care a mai luat parte actualul prorector prof. univ. dr. ing. Dorel Dușmănescu.

Noul rector a absolvit, în 2004, Facultatea de Inginerie Mecanică și Electrică, Specializarea Fiabilitatea utilajelor petroliere şi petrochimice, în cadrul UPG Ploiești, devenind, în același an, preparator universitar, iar apoi asistent universitar și șef de lucrări. Din 2021 este conferențiar, timp de patru ani a fost prodecan al IME, iar din 2020 decan al aceleiași facultăți.

Citiți și: PREMIERA. Totul despre admiterea la UPG Ploiești! Astăzi, decanul Facultății de Inginerie Mecanică și Electrică

În cadrul UPG Ploiești, conf. univ. dr. ing. Alin Diniță a obținut diploma de master, în 2007, iar în 2011 pe cea de doctor inginer.

Planul managerial propus de noul rector al UPG Ploiești urmărește să crească atractivitatea UPG Ploiești prin crearea unui departament de marketing universitar în care să fie implicați studenți și cadre didactice, prin  reproiectarea materialelor promoționale unitare pentru cele cinci facultăți, dar și prin implicarea elevilor în activitățile UPG, în cadrul unor concursuri și școli de vară.

Planurile sale includ modernizarea universității și a campusului, dotarea instituției în special prin atragerea de fonduri europene și o strategie axată pe interesele studenților.

De asemenea, noul rector urmărește îmbunătățirea și dezvoltarea relațiilor cu autoritățile locale și județene, sperând totodată că va face UPG o parte implicată activ în evenimentul Ploieşti - Capitala Tineretului din România în anul 2024.

Toate acestea sunt propuse în contextul în care, așa cum consemnează și în planul său de management, noul rector este conștient că universitatea se confruntă cu abandon școlar ridicat în special în primul an de studii de studio, lipsa unor rezerve financiare proprii pentru a preîntâmpina creșterile semnificative cu costul utilităților, scăderea interesului elevilor pentru anumite programe de studii și lipsa acreditării laboratoarelor existente, dezvoltarea și atragerea studenților fiind dificile în actualul context economic, dar mai ales prin prisma apropierii de marile centre universitare din București și Brașov.

Back To Top