Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

incendiu albesti amenda garda de mediu
Categorie: Actual
  • Garda de Mediu a anunțat măsurile luate în cazul firmei din Albești unde, la jumătatea lunii octombrie, a luat foc o habă în care se aflau 30 de tone de reziduuri petroliere.
  • Activitatea societății, care se ocupa cu colectarea și depozitarea de deșeuri periculoase, a fost sistată.

Verificările au fost derulate de comisarii Gărzii de Mediu ca urmare a incendiului din 13 octombrie, în care a ars o habă cu reziduuri petroliere. 

“În urma incendiului produs la o societate cu activitatea de colectare și depozitare deșeuri periculoase din localitatea Albești Paleologu, Garda de Mediu Prahova a sancționat operatorul cu amendă contravențională în valoare de 60.000 lei și sistarea activității pentru încălcarea legislației de mediu .

În urma verificărilor, comisarii de mediu au  constatat pe amplasamentul societății existența unui stoc de deșeuri periculoase ce depășea capacitatea temporară de stocare autorizată.         

Astfel, pe amplasamentul unde a avut loc incendiul, titularul de activitate  înainte de efectuarea operațiilor de eliminare sau valorificare  a deșeurilor periculoase , a depozitat temporar pe amplasament o cantitate de deșeuri mai mare decât cea prevăzută în actul de reglementare fără să solicite autorizația de protecția mediului pentru întreaga cantitate de deșeuri deținută. Pentru încălcarea legislației de mediu,  comisarii  au dispus sistarea  activității de colectare, stocare temporară a deșeurilor periculoase până la atingerea capacității autorizate”, potrivit unui comunicat al Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu.

La scurt timp după incendiu, și ISU Prahova anunțase că a desfășurat ultimul control la acest operator economic în luna august, prilej cu care au fost depistate șase încălcări ale normelor de apărare împotriva incendiilor şi protecţie civilă. Ca urmare a neregulilor constatate, personalul ISU aplicase un număr total de 5 avertismente și 1 amendă în cuantum de 10.000 lei.

Citiți și: Cauza incendiului de la Albești, în care a ars o habă cu zeci de tone de reziduuri petroliere

Foto: Garda de Mediu Prahova

Back To Top