Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

sinucidere Ploiești
Categorie: Actual
  • Tânărul, în vârstă de 21 de ani, a murit după ce s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești.
  • În urma tragediei, părinții băiatului decedat au fost transportați la spital.

Polițiștii Secției nr.3 de poliție Ploiești au fost sesizați, sâmbătă seară, în jurul orei 21.15, prin apel 112, despre faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc din municipiu.

Citește și: Poliția Română: În luna septembrie 2022 au fost sesizate 340 de infracțiuni în unități de învățământ și 33 în apropierea acestora

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc situat pe strada Înfrățirii.

Medicii ajunși la fața locului, din păcate, nu au putut face altceva decât să constate decesul tânărului. În urma tragediei, părinții băiatului, aflați în stare de șoc, au fost transportați la spital. Polițiștii vor continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a anunțat că, la fața locului, pompierii intervin cu o autospecială de stingere și cu o autoscară, deoarece victima, în cădere, a acroșat mai multe aparate de aer condiționat și există riscul ca acestea să cadă.

Update - Tânărul ar fi avut o discuție în contradictoriu cu tatăl său cu puțin timp înainte de a se arunca în gol. Potrivit unor surse, mama lui și câțiva vecini ar fi încercat să-l convingă să nu sară, dar nu au reușit.

Foto: ISU Prahova

Back To Top