Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Dorin_IonescuDupă demisia, de luni, a preşedintelui CNAS, Lucian Duţă, premierul Victor Ponta a decis numirea interimară la conducerea instituţiei a lui Dorin Ionescu.

Dr. Dorin Ionescu a ocupat, din 2009 până în prezent, funcţia de director general al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. Conform declaraţiei de avere, el deţine mai multe terenuri în Bolintin Vale şi Dobroieşti, în valoare totală de peste 12.500 de metri pătraţi, mai are un apartament în Capitală şi două case în Dobroieşti, deţine două maşini împreună cu soţia sa şi o motocicletă Suzuki GS500. Are mai multe conturi la bănci din ţară. Dr. Dorin Ionescu are datorii de 101000 euro şi 220983 lei, ultimele înregistrate pe firma de consultanţă şi servicii medicale a soţiei sale.

Dr. Dorin Ionescu a preluat interimar funcţia de preşedinte al CNAS după ce Lucian Duţă a plecat cu scandal de la conducerea institiţiei. Duţă a fost acuzat de premierul în funcţie, Victor Ponta, că a înaintat facturi referitoare la încasarea taxei de claw-back, ceea ce ar putea genera o criză de medicamente în ţară. Victor Ponta a anunţat public, ieri, că va sesiza Ministerul Sănătăţii şi organele în drept să verifice activitatea fostului șef al Casei.

Back To Top