Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

A3 București - Ploiești
Categorie: Actual
  • În Ministerul Transporturilor a fost dat aviz pentru construirea a trei noduri rutiere pe A1 București – Pitești, A2 București – Constanța, dar și pe A3, între București și Ploiești.
  • Obiectivele ar putea fi gata în doi ani, susține secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Ionel Scrioșteanu.
  • Realizarea acestora va veni la pachet și cu alte lucrări.

Realizarea unui nod rutier pe A3 București – Ploiești, la km 36, în jud. Ilfov, se află printre proiectele avizate. Acesta va fi amenajat la intersecție DJ 101C (drumul Gruiu – Nuci).

“Urmează aprobarea investiției și lansarea procedurii de licitație pentru execuția lucrărilor, concomitent cu realizarea exproprierilor necesare acestei investiții.

Amenajarea noului nod rutier va permite creșterea accesibilității către Autostrada A3 și va conduce la îmbunătățirea conectivității în zona de nord a județului Ilfov. Acest proiect se realizează la solicitarea autorităților locale din comunele Gruiu și Nuci (Ilfov), precum și a Consiliului Județean Ilfov”, a explicat oficialul.

În punctul amintit vor fi amenajate:

- Breteaua 1 de ieșire de pe autostrada A3 spre DJ101C direcția Gruiu, din calea 2, direcția spre București, va avea o lungime de 520 m.

- Breteaua 2 de intrare pe autostrada A3 dinspre DJ101C direcția Gruiu, în calea 2, direcția spre București, va avea o lungime de 1133 m.

- Breteaua 3 de ieșire de pe autostrada A3 spre DJ101C direcția Lipia, din calea 1, direcția spre Ploiești, va avea o lungime de 1110 m.

- Breteaua 4 de intrare pe autostrada A3 dinspre  DJ101C direcția Lipia, în calea 1, direcția spre Ploiești, va avea lungimea de 630 m.

- La ambele capete ale rampelor pasajului va fi amenajată cate o intersecție tip sens giratoriu, pentru asigurarea tuturor relațiilor de trafic atât către localitatea Gruiu, cât și spre localitatea Lipia.

Pe A1 București – Pitești, avizul a fost dat pentru realizarea unui nod rutier la km 73+100 (intersecția cu DJ702F la Ionești, jud. Dâmbovița).  “Se va amenaja complet nodul rutier, prin asigurarea relațiilor/fluxurilor de trafic pentru toate direcțiile, amenajarea în plan se va realiza pentru o viteza minimă de 40 km/h”, a precizat secretarul de stat.

Alte două noduri rutiere vor fi amenajate pe A1 București – Pitești, la km 73+100 (intersecția cu DJ720F, la Ionești, jud. Dâmbovița) și pe A3 București – Constanța, la km 90+100 (intersecția cu DJ306 și DN3A la Dragoș Vodă, jud. Călărași).

Citiți și: 112 milioane lei pentru creșterea siguranței traficului pe A1, A2, A3 și pe DN1 București – Ploiești

Ionel Scrioșteanu a anunțat că proiectele prevăd și alte lucrări, respectiv la pasajul existent pe DJ101C, plus lucrări de consolidare, siguranța circulației, lucrări de refacere a accesului la terenurile agricole, iluminat și sisteme împotriva înzăpezirii. Sursa de finanțare a investițiilor este preconizată din fonduri externe nerambursabile, Programul Operațional Transport 2021-2027, bugetul de stat și/sau alte surse legal constituite.

Într-un interviu pentru TVR, oficialul a declarat că „în maxim doi ani putem să le avem în trafic, în funcţie de cum vor evolua licitaţiile. Dacă avem contestaţii durează mai mult".

Back To Top