Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

vulpe vaccinare antirabica
Categorie: Actual
  • ANSVSA a demarat, la nivel național, campania de vaccinare antirabică a vulpilor.
  • Acțiunile au loc și pe raza județului Prahova.

Campania de vaccinare antirabică a vulpilor a început pe 4 noiembrie și se derulează atât prin administrarea aeriană a momelilor, cu ajutorul avioanelor care pleacă de pe aerodromul Clinceni, dar și manual, în jurul localităţilor/luciurilor de apa, de către reprezentanţii DSVSA Prahova şi ai gestionarilor fondurilor de vânătoare.

“Pentru informarea corectă a populaţiei privind demararea acţiunii de vaccinare antirabica a vulpilor, atât aerian cât şi manual, vor fi afişate materiale informative (afişe de atenţionare, afişe de informare/avertizare şi materiale informative cronologic), de către prestatorul de servicii, în diferite locuri publice cum ar fi: primărie, şcoală/grădiniţă, spital/dispensar, poştă, magazine, staţii de autobuz şi trasee turistice. În data de 07.10.2022 la sediul DSVSA Prahova s-a procedat la instruirea reprezentanţilor fondurilor de vânătoare privind:

- procedura de vaccinare antirabică aeriană şi manuală a vulpilor;

- documentele ce trebuiesc încheiate, la momentul administrării manuale;

- procedura privind acţiunea de împuşcare a vulpilor în scopul verificării eficientei antirabice în fondurile de vânătoare din judeţul Prahova, după 45 de zile de la finalizarea acţiunii de vaccinare”, au precizat reprezentanții DSVSA Prahova.

În judeţul sunt 43 de fonduri de vânătoare cu o suprafaţă totală de 4.002,1 km2 şi un efectiv de vulpi de 1.979 capete.

Citiți și: Romsilva scoate la vânzare mai mult lemn de foc pentru populație

Foto: Vali Balan (Administrația Parcului Natural Bucegi) via Romsilva

Back To Top