Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

lemn de foc romsilva
Categorie: Economic
  • Romsilva suplimentează cu 500.000 cubi de lemn din producția acestui an volumul scos pe piață, dar și cantitatea de lemn de foc pentru populație.
  • O altă măsură înainte sezonului rece se referă la relocarea de lemn de foc din zonele în care există excedent în cele care se confruntă cu deficit.

Directorul general al Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva, Daniel Nicolaescu, a dispus, în cadrul unei videoconferinţe de lucru cu directorii direcţiilor silvice din subordinea regiei, suplimentarea volumului de lemn pentru foc destinat populaţiei, astfel încât să se poată acoperi cererea pentru aceasta resursă. De asemenea, conducerea Regiei analizează posibilitatea relocării, din pădurile administrate, a unor volume de lemn pentru foc din zonele unde există excedent, în special în zonele de munte, către zonele deficitare, pentru a echilibra astfel piaţa lemnului pentru foc, potrivit unui anunț oficial făcut în cursul zilei de miercuri. În plus, pe fondul cererii ridicate pentru lemn din partea industriei, conducerea Romsilva a identificat posibilitatea suplimentarii volumului oferit pe piaţa cu circa 500.000 de metri cubi de lemn din producţia acestui an, măsură care va fi supusă aprobării Consiliului de Administraţie al Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva în şedinţa din 29 septembrie.

“În primele opt luni ale acestui an, Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva a livrat direct populaţiei 1.217.464 metri cubi lemn pentru foc, cu 362.399 de metri cubi mai mult decât în perioada similară a anului trecut, şi se estimează că până la finalul anului, volumul de lemn pentru foc oferit direct populaţiei va fi de circa două milioane de metri cubi”, precizeză reprezentanții Regiei.

Cantitățile de lemn de foc disponibile în ocoalele silvice din Prahova, la data de 12 septembrie:

lemn de foc 12 sept

VEZI ȘI: Localitățile din Prahova care au pierdut peste jumătate din populație, în ultimii 30 de ani

 

 

Back To Top