Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost condus la sediul unității de poliție, în vederea audierii.
  • Prejudiciul cauzat este de 964,54 de lei.

Polițiștii Secției de poliție rurală Bălțești au pus în executare marți două mandate de percheziție domiciliară în comuna Șoimari, la o persoană banuită de tăiere fără drept de arbori și furt de arbori.

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost condus la sediul unității de poliție, în vederea audierii.

Citește și:  Tinerii pot accesa deja credite garantate de stat prin programele Student Invest și Family Start. Băncile partenere

În fapt, în perioada septembrie- noiembrie 2022 bărbatul ar fi tăiat și sustras 8 arbori de diferite specii din fondul forestier național, situat pe raza teritorial administrativă a comunei Cărbunești.

Prejudiciul cauzat este de 964,54 de lei.

În urma perchezițiilor efectuate au fost ridicate două motofierăstraie, un cablu metalic și un lanț folosit la tăierea și sustragerea materialului lemnos, precum și cantitatea de 0,82 de metri cubi material lemnos din specia gorun, carpen și salcâm.

Totodată, la un alt imobil pe care îl deține bărbatul a fost descoperită și indisponibilizată cantitatea de 16,027 de metri cubi material lemnos, pentru care acesta nu a putut dovedi în întregime proveniența acesteia.

Citește și:  Polițiștii au găsit-o în alt județ pe tânăra de 25 de ani, din Prahova, dată dispărută acum două zile

Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte.

Activitățile au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale dar și de sprijinul reprezentanților Ocoalelor  Silvice Vălenii de Munte și Cislău.

Back To Top