Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Polițiștii aveau informații potrivit cărora șoferul bărbatul nu deține permis de conducere. 
  • Întrucât bărbatul manifesta un comportament necooperant a fost condus la sediul unității de poliție pentru cercetări.

Marți, în jurul orei 16.00, polițiștii Secției nr.1 de poliție Ploiești, în timp ce desfășurau activități de  supraveghere și control al traficului rutier pe strada Apelor din municipiu, au observat un autoturism, despre care existau date și informații că persoana care se află la volan ar avea permisul suspendat.

În continuare, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, fiind oprit pe strada Lebedei din municipiul Ploiești.

Citește și:  Percheziții în Prahova într-un dosar de tăiere ilegală de arbori

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat în vârstă de 48 de ani din municipiu.

Totodată, s-a constatat faptul că acesta are dreptul de a conduce cu Restricții-Suspendat. Întrucât bărbatul manifesta un comportament necooperant a fost condus la sediul unității de poliție pentru cercetări.

De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, care a rezultat pozitiv la cocaină, fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice.

În urma probatoriului administrat față de bărbatul de 48 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Citește și:  Tinerii pot accesa deja credite garantate de stat prin programele Student Invest și Family Start. Băncile partenere

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei drept de a conduce este suspendat și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Back To Top