Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Nouă adolescenți din cartierul Bereasca au fost vizați de perchezițiile de miercuri dimineață din Ploiești. 
  • Aceștia sunt suspectați că au furat și distrus mai multe bunuri, dar și că au agresat mai multe persoane, una din victime fiind cu dizabilități. 

În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au pus în executare 7 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Ploiești, la persoane bănuite de furt calificat, distrugere și lovire sau alte violențe.

Nouă tineri cu vârstele cuprinse între 13 și 17 ani au fost conduși la sediul unității de poliție, în vederea audierii, în prezența reprezentanților legali.

Citește și:  Descinderi miercuri dimineață în Ploiești. Nouă persoane sunt suspectate de furturi, distrugere și acte de violență

Polițiștii Secției nr.1 de poliție Ploiești au documentat activitatea infracțională a tinerilor care în cursul anului 2022 ar fi sustras bunuri, dar și diverse sume de bani din locuințe și societăți comerciale.

În urma săvârșirii infracțiunilor aceștia ar fi distrus distrus mai multe obiecte de mobilier.

Totodată, tinerii ar fi exercitat acte de violenţă asupra altor tineri dar și asupra unei persoane cu dizabilități.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 17.800 de lei.

Citește și:  Incendiu de vegetație în pădurea la Șoimari

În urma perchezițiilor efectuate au fost descoperite o parte din bunurile sustrase, dar și mijloace materiale de probă.

Activitățile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova și Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab" Ploiești.

Back To Top