Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

administrativ
Categorie: Actual

Consilierul județean Mihai Apostolache, conferențiar universitar doctor al Facultății de Litere și Științe din cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești, face parte din colectivul de autori al primului volum al lucrării „Codul administrativ comentat. Explicații, jurisprudență, doctrină”.

„La trei ani de la intrarea în vigoare a Codului administrativ, anunțăm apariția prezentei lucrări, la baza căreia am așezat dorința de a veni în sprijinul celor care exercită administrația publică, indiferent de faptul că sunt demnitari, funcționari sau personal contractual. De asemenea, ne preocupă calitatea activității pe care ei o desfășoară, dorind ca prezenta lucrare să răspundă, în cât mai mare măsura, așteptărilor acestora. Prin această lucrare ne-am dorit să „unim” cât mai mult „școlile” juridice, să așezăm laolaltă teoreticieni și practicieni, deopotrivă, pentru a desluși, în cât mai mare măsură, „meandrele” unei reglementări care, fără să fie perfectă, ca orice reglementare, are meritul de a oferi o bază normativă care, prin modul în care este și va fi interpretată, aplicată, completată și corectată în viitor, poate să își aroge rolul de veritabila „Constituție” a administrației”, au transmis autorii. Publicul țintă este format din teoreticieni și practicieni: demnitari, funcționari publici, personal contractual din administrația publică și locală, persoane care doresc să acceadă la o funcție sau demnitate publică, aleasă sau numită, precum și alte persoane din administrația publică.

Citește și Șase furnizori de energie electrică au fost sancționați de ANRE, pentru emiterea cu întârziere a facturilor

Back To Top