Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Casa-de-Cultura-IL-Caragiale-PloiestiFestivalul Naţional „I.L.Caragiale” a ajuns la ediţia a IX-a. Organizată de Casa de Cultură „I. L. Caragiale” a Municipiului, evenimentul cuprinde un concurs de proză scurtă, dar şi concursul de teatru liceal şi studenţesc „I.L. Caragiale”.

Elevii din liceele din toată ţara se pot înscrie, până pe data de 15 mai, la cea de-a noua ediţie a Concursului Naţional de Proză Scurtă din cadrul Festivalului Naţional „I.L. Caragiale”. Tinerii pot trimite creaţiile lor sau fragmente de maxim cinci pagini din creaţiile lor, însoţite de CV (amănunte despre procedura de înscriere AICI). Lucrările trimise în concurs nu vor fi returnate.

Juriul este format din scriitori şi profesori de Limba şi Literatura Română. Cele mai bune lucrări pot aduce câştigătorilor Marele Premiu, în valoare de 1000 de lei, premiul I, de 800 de lei, premiul II de 700 de lei şi premiul III, de 500 de lei. Juriul va acorda şi trei menţiuni, fiecare în valoare de 200 de lei. Niciun participant nu va pleca acasă fără un pachet consistent de cărţi şi reviste oferite de organizatori. Festivitatea de premiere va avea loc pe 26 mai. Lucrările premiate vor fi publicate în revista „ATITUDINI” a Casei de Cultură „I. L. Caragiale” a Municipiului Ploieşti.

Trupe de teatru reprezentând instituţii de învăţământ secundar (liceal), instituţii de învăţământ superior, instituţii de cultură, sau care funcţionează independent, din România, formate exclusiv din liceeni (cursuri de zi sau seral) şi studenţi, sunt invitate să participe la concursul de teatru liceal şi studenţesc „I.L. Caragiale”. Tema unică de inspiraţie pentru scenarii este opera scriitorului I.L. Caragiale (detalii despre înscriere AICI). Data limită de primire a înscrierilor este 15 mai, iar preselecţia va avea loc în data de 20 mai, urmând ca Finala să fie organizată în perioada 23-31 mai. Durata maxima a unui spectacol în concurs este de 30 de minute. Marele premiul este de 1500 de lei, premiul I de 1.000 de lei, premiul al doilea valorea 800 de lei, iar premiul III, 500 de lei. La aaceastă competiţie, vor fi acordate şi premii speciale pentru  cel mai bun rol masculin, cel mai bun rol feminin, cea mai populară trupă, cel mai popular actor, cea mai populară actriţă, cea mai bună interpretare a unui rol pozitiv, cea mai bună interpretare a unui rol negativ, cel mai reuşit monolog/cea mai reuşită scenetă, cel mai frumos costum, cel mai bun decor, fiecare în valoare de 200 de lei. Organizatorii vor acorda Premiul „Mircea Ghiţulescu” pentru cel mai promiţător tânăr actor, în valoare de 400 de lei.

Back To Top