Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Un accident rutier ușor petrecut joi seara pe strada Ștefan cel Mare din Ploiești scoate la iveală indiferența Poliției când vine vorba de lămurirea circumstanțelor în care au loc astfel de evenimente.
  • Femeia, care a contestat procesul verbal, a lansat un apel pe Facebook pentru a găsi imagini și martori care să-i suțină nevinovăția și care să facă lumină în acest caz. 

Într-o postare publicată pe grupul Info Trafic Prahova șoferița atrage atenția asupra mai multor detalii ignorate de polițiștii de la Biroul Avarii Auto și cum, susține ea, a fost intimidată. 

„Joi seară (10 noiembrie, la ora 5 și un sfert) am făcut accident în mijlocul intersecției dintre strada Ștefan cel Mare și strada anul 1847 (lângă Manu Barbeque).

Dacă este cineva care a surprins pe camera de bord incidentul sau are orice imagini, clipuri, vă rog mult să mă contactați! M-ar ajuta enorm!

Mergeam pe drum cu prioritate, șoferul celălalt era la stop pe banda 1, iar când am ajuns în dreptul lui, a intrat perpendicular în masina mea (nu mă văzuse că vin, pentru că mai era o mașină pe banda 2, care îi îngreuna vizibilitatea). Nu ne-am înțeles pentru amiabilî, am mers la poliție. Au declarat că de fapt am venit prin spatele lui (că am iesit din parcare de la Manu prin spate, am străbătut 3 benzi și cumva am intrat pe banda lui în fața lui și l-am bușit eu).

Am încercat să explic logic la secție și mi s-a spus că după avarii, nu pare că ar fi fost perpendicular, că „tinde să creadă mai mult varianta lui”. Am spus că poate a tras de volan în dreapta să mă evite, că asta ar fi instinctul și mi s-a raspuns că e posibil, dar cum pot să demonstrez? Am fost declarată vinovată.

Între timp, au venit și niste oameni din partea lui, iar unul dintr ei s-a ocupat de tot. Dicta tot ce trebuie scris în amiabilă, se răzgândiseră, au cerut altă amiabilă să o ia de la căpat. Eu am crezut că sunt corecți și i-am lăsat să își completeze partea, dar când am văzut desenul, nu am fost de acord.

Persoana aia a început să țipe la mine și la ai mei, care veniseră și ei. Am plecat la sectie. Pe noi nu ne-au lăsat să intrăm toți, au spus că doar șoferii, dar domnul care țipa era deja înăuntru cu celălalt.

A început să se certe cu mine și acolo, dar am încheiat orice conversație cu el. În tot timpul ăla, s-au tot dat telefoane, s-au agitat. Nu vreau să spun mai multe sau să insinuez ceva, dar lucrurile au fost cam ciudate.

Din punctul meu de vedere, din principiu pentru că nu este corect, nu voi lăsa așa lucrurile.

Evident, nu am fost de acord cu procesul verbal și voi face contestație. Pentru asta, m-ar ajuta mult orice filmare, poze pentru că aș dovedi foarte simplu și corect că eu eram pe strad principală în fața celuilalt, nu în spatele lui.

De asemenea, știe cineva cum se poate proceda? Se poate chema un expert în avarii care să poată vedea clar dacă lovitura a fost perpendicular sau dintr-o parte, cum au spus? Să poată demonstra.

La mașina lui, bara era la locul ei, radiatorul s-a spart, asta nu indică o lovitură frontală?

Vă mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!” este relatarea făcută de femeia implicată în accident pe grupul de Facebook Info Trafic Prahova. 

Back To Top