Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
politia-echipaj-autoOfiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor au organizat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea fraudelor fiscale care se comit prin contrafacerea, distribuţia şi comercializarea ilegală a uleiurilor minerale, motorină, benzină sau a altor produse ce pot fi utilizate drept combustibili auto
La data de 10 mai 2012 ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor au organizat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea fraudelor fiscale care se comit prin contrafacerea, distribuţia şi comercializarea ilegală a uleiurilor minerale, motorină, benzină sau a altor produse ce pot fi utilizate drept combustibili auto.
La activităţi au participat şi specialişti din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu, Gărzii Financiare - Secţia Prahova, C.J.P.C. Prahova şi D.J.A.O.V. Prahova.
Au fost verificaţi un 4 agenţi economici de profil şi au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 21.000 lei, fiind întocmit şi un dosar penal.
Totodată, au fost retrase de la vânzare de către C.J.P.C. piese auto şi uleiuri în valoare de aproximativ 1.500 lei.
Back To Top