Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
vot1Ministerul Administraţiei şi Internelor desfăşoară, în perioada 10 mai – 9 iunie 2012, în contextul alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale, o campanie de informare şi conştientizare a cetăţenilor cu privire la sancţiunile prevăzute de lege în cazul votului ilegal şi a mitei electorale, având ca slogan „Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!".

În scopul promovării acestei campanii, au fost realizate la nivelul instituţiei, cu resurse umane si materiale proprii, un spot tv (durata de 19 secunde) şi un spot radio (durata de 24 de secunde), precum şi afişe şi fluturaşi conţinând mesajul de informare şi conştientizare „Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!".
La nivelul fiecărui judeţ, în cadrul unor acţiuni ale poliţiştilor de proximitate, jandarmilor, poliţiştilor de frontieră şi specialiştilor în prevenire, materiale preventive vor fi înmânate cetăţenilor.
În spiritul transparenţei, a fost operaţionalizat site-ul www.votlegal.mai.gov.ro, care conţine informaţii cu caracter legislativ, precum şi despre acţiunile desfăşurate, potrivit competenţelor, de structurile M.A.I. din plan central şi teritorial, pentru asigurarea unui proces electoral în condiţii de legalitate.
Accesând pagina de Facebook dedicată campaniei „Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!" (http://www.facebook.com/pages/Mita-si-votul-ilegal-inseamna-inchisoare/375767239136508) regăsiţi atât informaţii despre campanie, dar şi materiale de promovare, iar pe contul de Youtube (http://www.youtube.com/user/maigov) al Ministerului Administraţiei şi Internelor, video poate fi vizualizat spotul realizat pentru campanie, urmând ca periodic să fie actualizat cu imagini de la acţiunile desfăşurate de structurile MAI.
Back To Top