Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

solar
Categorie: Actual
  • O ordonanță de urgență semnată de ministrul Agriculturii, Petre Daea, prevede pedeapsa cu închisoare de la 1 la 5 ani și amenzi de până la 15.000 de lei pentru micii fermieri care aplică tratamente de protecția plantelor.
  • Potrivit actul normativ, toți producătorii agricoli care nu sunt fiscalizați nu vor mai avea dreptul să își lucreze pământul dacă nu fac contract cu o firmă care prestează servicii agricole.

Chiar dacă Ordonanța de Urgență pare un demers corect și necesar, solicitat  de către furnizorii de produse de protecție a plantelor, actul normativ introduce o serie de restricții în special pentru fermierii mici, care activează ca persoane fizice. De asemenea, și fermierii fiscalizați vor avea restricții pentru că, în lipsa unei autorizații, nu vor mai putea să își facă stocuri de produse pentru a evita fluctuațiile de prețuri. „Constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani, fapta de a comercializa, deţine sau de a utiliza produse de protecţie a plantelor pentru uz profesional de către persoane neautorizate”, prevede ordonanța de urgență. De asemenea, sunt prevăzute amenzi între 10.000 și 15.000 de lei pentru o serie de încălcări ale OUG, inclusiv pentru încălcarea articolului 59, cel care obligă persoanele fizice neautorizate să angajeze firme de prestări servicii pentru aplicarea tratamentelor în câmp.

România are o pondere ridicată a exploatațiilor de mici dimensiuni, asociată unui procent semnificativ de gospodării în care se practică sisteme de exploatație de tip gospodăresc/ extensiv (2.480.770 de exploatații agricole dețin până la 2 ha, 660.0000 de exploatații dețin între 2-5 ha).

Citește și Premii de până la 5.000 de lei pentru tinerii prahoveni care au avut media 10 la Bac sau Evaluarea Națională

Back To Top