Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ploiești
Categorie: Actual
  • Studiul de oportunitate privind termia Ploieștiului a fost făcut în ianuarie 2019, fiind revizuit, ulterior, de două ori.
  • Potrivit surselor APH, ultima modificare costă 200.000 de lei, dar plata nu a fost făcută deoarece nu își asumă nimeni responsabilitatea.
  • Documentul de peste două miliarde lei vechi a fost întocmit de pe o zi pe alta, fiind necesar pentru legalizarea schimbării operatorului de termie din privat în firma Primăriei Ploiești.

În ianuarie 2019, consilierii locali ploieșteni au votat aprobarea „studiului de oportunitate privind gestiunea serviciului de alimentare cu energie termică produsă în mod centralizat în sistem producție - transport - distribuție al Municipiului Ploiești și stabilirea modalității de gestiune a serviciului”, studiu efectuat de RomCapital Invest. În aprilie 2021, studiul a fost revizuit în sensul recomandării asocierii Primăriei Ploiești cu CJ Prahova în vederea constituirii ADI Termie.

Hârtia A4 de două miliarde

În octombrie 2022, cu câteva zile înainte de reluarea furnizării de agent termic, studiul a fost din nou modificat, de această data oferind ca soluție posibilitatea ca serviciul de termoficare să fie preluat de Termo Ploiești, societatea înființată de municipalitate. Potrivit legii, pentru parcurgerea tuturor pașilor pentru obținerea licenței și repornirea serviciului de termoficare, era necesară realizarea unui studiu de oportunitate care să realizeze o analiză cu privire la punctele forte, oportunitățile, dar și punctele slabe și riscurile care pot exista într-un astfel de caz.

Scump, dar neplătit

Chiar dacă studiul din 2019 a fost achitat de Primăria Ploiești, revizuirile ulterioare au fost făcute contra cost. Conform surselor APH, pentru modificările făcute în octombrie 2022, societatea a solicitat Primăriei Ploiești suma de 200.000 de lei. Plata nu a fost făcută, însă, deoarece, potrivit acelorași surse, personalul cu atribuții în acest domeniu refuză să semneze actele necesare efectuării plății.

Citește și Situația Patinoarului “Olimpia”, din nou în dezbaterea CL Ploiești

Back To Top