Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

poluare
Categorie: Actual

Joi, 24 noiembrie 2022, de la ora 17.00, Fundația Comunitară Prahova organizează în cartierul Nord din Ploiești, la Școala Gimnazială „H.M. Berthelot”, o nouă ediție a Cafenelei Comunitare, pe tema poluării.

„Acest demers își propune să aducă în dezbatere publică problemele ridicate de cetățenii din cartierele ploieștene afectate de problemele de mediu și, împreună cu factorii de decizie (autorități locale/județene și de mediu), să fie identificate soluții ce pot fi implementate pentru creșterea calității vieții în Municipiul Ploiești.

La aceste întâlniri sunt invitați să participe atât locuitorii din Ploiești interesați de fenomenul poluării, cât și reprezentanți ai ONG-urilor locale sau naționale, implicate și responsabile pentru comunitatea din care fac parte. Cafeneaua Comunitară este o platformă de dialog și inițiative civice dedicate Ploieștiului organizată de Fundația Comunitară Prahova”, arată organizatorii.

Dezbaterea va avea loc în cadrul proiectului ”Orașul verde viu – crearea de ecosisteme comunitare pentru protecția mediului”, finanțat de Consiliul Județean Prahova, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Prahova.

Citește și Cât de poluat este cartierul tău? Cafeneaua Comunitară ajunge în Mihai Bravu, Malu Roșu și Nord

Back To Top