Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

percheziții evaziune fiscala
Categorie: Actual
  • Mai multe descinderi au loc, joi dimineață, în cadrul unui dosar de evaziune fiscală în domeniul produselor accizabile.
  • Acțiunile sunt derulate de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova - Serviciul de Investigare a Criminalității Economice.

15 percheziții sunt în derulate la sedii de societăți comerciale și domiciliile unor persoane din București, Prahova, Dâmbovița, Ilfov și Hunedoara.

“Din cercetări a reieșit că, în perioada 2018 – 2022, persoanele bănuite ar fi înregistrat în contabilitatea agenților economici administrați, achiziții fictive de la societăți comerciale cu comportament neadecvat, cu scopul de a influența negativ obligațiile fiscale datorate bugetului de stat.

Prejudiciul preliminar în cauză este de 10.089.756 de lei”, anunță IJP Prahova, menționând că nouă persoane urmează să fie conduse la audieri.

Imagini din timpul descinderilor puteți vedea AICI.

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și inspectoratelor de poliție județene Dâmbovița, Ilfov și Hunedoara.

Citiți și: 123 de percheziții în București și 19 județe, la interlopi care controlau săli de jocuri - VIDEO LINK

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Back To Top