Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Petrolul
Categorie: Actual
  • Primarul orașului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, susține că Federația Română de Fotbal are obligația de a sancționa dur derapaje precum cele din timpul meciului dintre Sepsi OSK și Petrolul Ploiești, când suporterii ploieșteni au scandat lozinci xenofobe.
  • Edilul a solicitat, pe lângă o amendă usturătoare, interzicerea suporterilor vinovați pe stadion.

„Sunt două tipuri de probleme, iar prima ţine de educaţie: tot ce vedem pe stadioane este o consecinţă, dacă doriţi, a felului în care tinerii din România sunt educaţi astăzi, este o oglindă a educaţiei din această ţară. Pe de altă parte, este adevărat că ultraşii nu sunt reprezentativi pentru toată populaţia României, iar aici vine problema Federaţiei Române de Fotbal, care are obligaţia de a interveni în aceste cazuri prin nişte sancţiuni foarte dure, foarte ferme, lucru care nu se întâmplă. Federaţia nu are o strategie antirasism extrem de bine elaborată, cum ar trebui să aibă. Este şi motivul pentru care noi, Consiliul Local, am făcut o plângere la UEFA împotriva FRF. La FRF am avut mai multe sesizări, dar este evident faptul că prin pasivitatea sa, FRF-ul încurajează aceste acţiuni”, a declarat primarul Antal Árpád.

Amenzi și meciuri fără spectatori

În ceea ce privește sancțiunile, edilul spune că pe lângă amenzile care ar trebui să fie mult mai usturătoare în cazul cluburilor, o altă penalizare ar trebui să fie interzicerea suporterilor vinovați pe stadion. „Ar trebui amendat clubul, dar nu cu 5.000 de lei, pentru că vă daţi seama, fiecare club are un buget de cel puţin 3-4 milioane de euro, deci 1.000 de euro amendă nu este o sumă care să intereseze un club. Dar dacă ai închide stadioane şi ai obliga cluburile să organizeze meciuri fără spectatori, atunci nivelul veniturilor de care cluburile respective sunt private este mult mai ridicat”, a mai spus primarul.

Citește și Directorul teatrului din Sfântu Gheorghe cere sancțiuni după meciul dintre Sepsi OSK și Petrolul Ploiești

Back To Top