Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Polițiștii din cadrul Biroului pentru Combaterea Furturilor din Locuință Ploiești au depistat, miercuri, 23 noiembrie, doi bărbați, bănuiți de comiterea, respectiv de tăinuirea unei infracțiuni de furt calificat.
  • Trei mandate de percheziție domiciliară au fost puse în executare, la domiciliile celor doi fiind descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

În fapt, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, în noaptea de 22 spre 23 octombrie 2021, unul dintre cei doi, împreună cu un alt bărbat, ar fi pătruns în zona unui șantier din municipiul Ploiești și ar fi sustras mai multe unelte de tâmplărie, precum și un televizor.

Citește și: Incendiu la o casă din Ploiești, după ce s-a produs o explozie la o sobă

În urma verificărilor efectuate la scurt timp după comiterea faptei a fost identificată una dintre persoanele bănuite. În cauză, polițiștii au continuat cercetările, fiind identificat și cel de-al doilea bărbat, în vârstă de 22 de ani, bănuit de comiterea faptei, precum și un al treilea, în vârstă de 37 de ani, bănuit de tăinuire, ambii din municipiul Ploiești.

În cauză, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, polițiștii au continuat cercetările, fiind identificat și cel de-al doilea bărbat, în vârstă de 22 de ani, bănuit de comiterea faptei, precum și un al treilea, în vârstă de 37 de ani, bănuit de tăinuire, ambii din municipiul Ploiești.

În vederea administrării probatoriului, în dimineața zilei de ieri, 23 noiembrie, polițiștii au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară la domiciliile celor doi fiind descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, ulterior, față de acesta dispunându-se măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile. Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea documentării întregii activități infracționale.

Back To Top