Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

bataieLa data de 13.05.2012, ora 17.30, lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Cornu au fost sesizati prin S.N.U.A.U. “112” despre faptul că la un bar are loc un scandal.

Din verificările poliţiştilor a rezultat că în dupa-amiaza zilei de 13.05.2012  fraţii B. Dorin şi B. Tudorel, împreună cu nepotul lor, B. Florin s-au deplasat la bar unde au consumat băuturi alcoolice.

La acest bar se mai afla si O. Andrei din localitatea Breaza, împreună cu mai mulţi prieteni, cu care anterior B. Florin avusese un conflict. Pe fondul consumului de alcool, B. Costel s-a deplasat la masa unde se afla O. Andrei şi a avut o discuţie cu acesta.

O. Andrei a ieşit din bar urmat de B. Costel,  împreună cu persoanele care îi însoţeau.În acel moment a intervenit, fratele lui B. Costel, care l-a lovit pe O. Andrei cu palma, fiind nevoie de intervenţia altor consumatori din bar pentru a aplana scandalul.

În urma scandalului a rezultat spargerea a 10 pahare, 5 sticle, 3 scrumiere, un scaun rupt şi masa de biliard deteriorată, pentru care administratorul societăţii s-a constituit parte civila cu suma de 1.000lei.

Asupra lui B. Dorin a fost găsit un cuţit tip briceag.

O. Andrei a depus plângere pentru comiterea infracţiunilor de lovire şi ameninţare, administratorul societăţii a depus plângere pentru comiterea infracţiunii de distrugere, iar din oficiu se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii si liniştii publice şi pentru port ilegal de arma albă.

Back To Top