Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

hoti_apartament1În ziua de 11.05.2012, Dispeceratul Secţiei 3 Poliţie Ploieşti a fost sesizat prin S.N.U.A.U. „112” cu privire la faptul că o persoană necunoscută a sustras o sumă de bani din uscătoria unui bloc, suspectul fiind prins şi imobilizat de nişte muncitori.

Asupra supectului, poliţiştii au găsit suma de 6.050 lei, şase telefoane mobile, o şurubelniţă, o lanternă, două maşini pentru tuns, un briceag multifuncţional şi accesorii pentru telefoane mobile.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul a pătruns în uscătoria respectivă unde era amenajat vestiarul unei echipe de muncitori ce se ocupau cu reabilitarea blocului, de unde a sustras suma de 50 lei.

În acceaşi zi, suspectul a pătruns într-o altă uscătorie, unde de asemenea era amenajat un vestiar al unei alte echipe de muncitori, şi profitând de faptul că nu se afla nimeni în interior, a sustras suma de 6.000 lei, fiind surprins chiar de către muncitori.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, suspectul fiind reţinut pentru 24 de ore. Ulterior instanţa de judecată a emis p numele lui mandat de arestare preventivă.


Back To Top