Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
victor-ponta_1Institutul pentru Politici Publice îi cere premierului Victor Ponta să iniţieze, din punct de vedere legislativ, o acţiune de reglementare a practicilor de lobby din România.
IPP aminteşte, în cadrul unei scrisori deschise adresată premierului, că au existat mai multe iniţiative legate de legiferarea lobby-ului, toate blocate în Camera Deputaţilor, din lipsă de susţinere politică.

"Având în vedere că PSD alături de PNL deține acum majoritatea în Parlamentul României vă rugăm, Domnule Președinte, să contribuiți la stabilirea unui cadru legal în care să se desfăşoare aceste practici, prin implicarea dumneavoastră urmând să vă aduceţi în mod efectiv aportul la crearea unor reguli mai transparente în acest domeniu și implicit la stabilirea persoanelor care sunt incompatibile să practice, direct sau indirect, lobby-ul în România", se arată în comunicatul IPP.

Institutul pentru Politici Publice consideră că activităţile de lobby, dacă se desfăşoară în condiţii de transparenţă şi control public, nu trebuie asimilate traficului de influenţă, investigarea unor asemenea activităţi intrând în responsabilitatea autorităţilor competente.
Back To Top