Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
perchezitii-creditePoliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. au percheziţionat, în această dimineaţă, locuinţele mai multor persoane suspectate că, prin falsificare de acte, au obţinut credite bancare în valoare de 600.000 de euro.
La data de 15 mai a.c., poliţiştii din cadrul B.C.C.O. Ploieşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploieşti au efectuat trei percheziţii la domiciliile liderilor unei grupări specializate în obţinerea frauduloasă de credite bancare. Percheziţiile au fost efectuate cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploieşti, cu această ocazie fiind puse în executare 14 mandate de aducere.
În fapt, în perioada octombrie 2009 – 2011, membrii grupului infracţional organizat, prin falsificare de acte, respectiv contracte de muncă, adeverinţe de venit, carnete de muncă, fişe fiscale, au facilitat obţinerea de credite bancare în mod nelegal de la Intesa Sanpaolo Bank, cauzând un prejudiciu de aproximativ 600.000 de euro.
Din investigaţii a reieşit că liderii grupării sunt persoane care activează în domeniul intermedierii de credite bancare sau ofiţeri de credite din cadrul unor unităţi bancare.
În urma probatoriului administrat în cauză, la data de 14 mai a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus începerea urmăririi penale faţă de 17 suspecţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune calificată cu consecinţe deosebit de grave, constituirea unui grup infracţional organizat, fals şi uz de fals.
Back To Top