Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Petrom_Scoala_lui_Andrei_2012_1Petrom lansează Școala lui Andrei 2012 – o competiție care stimulează spiritul civic și implicarea elevilor în viața comunităților

  • · Şcoala lui Andrei, proiect dedicat elevilor şi profesorilor din şcolile generale, își deschide porțile pe 15 mai 2012 pe www.taraluiandrei.ro, secţiunea Şcoala;
  • · Prima ediție ia forma unui concurs pe teme eco-civice și este adresat elevilor şi profesorilor din peste 900 de școli generale din România, urmând ca a doua ediție din toamnă să fie o provocare națională;
  • · Din 2009, peste 18.000 de elevi au înscris peste 800 de proiecte pentru comunități în cadrul programului Școala lui Andrei, iar Petrom a sprijinit cu 114.000 euro finanțarea școlilor și implementarea proiectelor câștigătoare;
  • · Școala lui Andrei este un program de responsabilitate socială Petrom și face parte din platforma TaraluiAndrei.ro.

Bucureşti, 15 mai 2012 - Petrom lansează în acest an un nou format al Şcolii lui Andrei, în două ediții, care va stimula implicarea tinerilor voluntari atât la nivel local (în comunitățile în care Petrom își desfășoară activitatea operațională), cât și la nivel național. De la lansarea programului, în 2009, peste 18.000 de elevi au înscris 800 de proiecte pentru a aduce o schimbare pozitivă în comunităţile lor.

Anul acesta, Școala lui Andrei, ediția mai-iunie este organizată în parteneriat cu MinisterulEducaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului. „Credem cu tărie că o mare parte din investiția în viitor înseamnă investiția în generațiile actuale și în idealurile acestora, în micii voluntari de azi și viitorii lideri de mâine. Am regândit Şcoala lui Andrei din acest an pentru a ne apropia şi mai mult de visele lor. Am ales desfăşurarea în două ediţii a unui proiect aşteptat cu nerăbdare pentru a ne asigura că ideile copiilor se transformă în realitate şi pentru a putea urmări creşterea cu adevărat sustenabilă a proiectelor create de ei. Prima ediție este dedicată tuturor școlilor din comunitățile în care Petrom desfășoară activități, iar în toamnă propunem un format interactiv și inovator, organizat la nivel național. Ne bucurăm că Ministerul Educației, Tineretului și Sportului a acceptat invitația noastră de a ne fi partener într-un program pentru micii cetățeni responsabili din România.”, a declarat Mona Nicolici, Manager Relații Comunitare Petrom.

În perioada 15 mai – 15 iunie 2012, elevii din toate şcolile generale aflate în comunităţile în care Petrom desfăşoară activități pot forma echipe compuse din minimum 20 şi maximum 30 de membri alături de un profesor coordonator. Împreună, trebuie să identifice o problemă a comunităţii din care fac parte legată de una dintre temele competiţiei: Mediu, Educaţie & Cultură, Implicare în comunitate şi să propună o soluţie sustenabilă pentru remedierea acesteia. Toate proiectele înscrise în concurs vor putea fi votate de către susţinătorii fiecărei echipe. Jurizarea va avea loc în perioada 16 iunie – 20 iunie 2012 de către o echipă de specialişti cu experienţă în dezvoltarea şi implementarea de proiecte sociale şi educaţionale. Împreună, vor alege 10 proiecte câştigătoare ale Şcolii lui Andrei, ediţia mai-iunie 2012.

Rezultatele vor fi anunţate pe 21 iunie 2012, pe www.taraluiandrei.ro, secţiunea Şcoala.

Cele mai bune 10 echipe vor primi câte 5 000 de euro pentru a-şi finanţa proiectul, precum şi locuri în Tabăra din Ţara lui Andrei, care în acest an va avea loc la Tărlungeni, judeţul Braşov. Profesorii coordonatori ai celor 10 proiecte vor primi câte un laptop. Următoarele 10 proiecte din clasament vor fi premiate cu pachete multimedia (videoproiector, ecran de proiecţie şi laptop) destinate şcolilor pe care le reprezintă. Toate echipele care înscriu proiecte eligibile primesc kituri educaţionale (DVD-uri şi enciclopedii), iar profesorii coordonatori vor fi recompensaţi cu diplomă de participare din partea organizatorilor şi a partenerului de proiect, Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Toţi cei interesaţi de proiect sunt încurajaţi să consulte Regulamentul competiţiei postat pe www.taraluiandrei.ro, secţiunea Şcoala. Pentru mai multe informaţii participanţii pot suna la 0215.286.700 (număr cu tarif normal în orice reţea fixă sau mobilă) de luni până duminică, între orele 08:00 – 21.00, în perioada 8 mai – 22 iunie, sau pot scrie la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..


Back To Top