Categorie: Actual

  scoala-altfelAu mai rămas patru zile până la închiderea voturilor pentru cel mai bun proiect înscris în competiţia activităţilor desfăşurate în săptămâna „Şcoala Altfel”. Din Prahova au fost selectate şase acţiuni care vor participa la competiţia organizată de Ministerul Educaţiei.

Concursul ,,O activitate de succes în Şcoala Altfel!” a ajuns la etapa votărilor. Puteţi accesa platforma de votare a proiectelor înscrise în competiţie la adresa   http://scoalaaltfel.edu.ro/votare/ până duminică, 20 mai, orele 24.00. Platforma va accespta un singur vot, pentru fiecare domeniu în parte de pe acelaşi cont de e-mail. După votare, pe adresa înregistrată va fi primită confirmarea.

În concursul ,,O activitate de succes în Şcoala Altfel!”au fost selectate, la nivelul judeţului Prahova activităţile „5 lecturi, 5 picturi, 5 prăjituri”, Clasele intenaţionale Villette „Sciences et Societe”, acţiunea „Să învăţăm să circulăm pe drumurile publice!”, „We can do everything”- Voluntariat pe şantier alături de elevi din Dubai, Festivalul Shakespeare şi proiectul „Pot să fiu campion!”.

Voturile voastre valabil exprimate contează în proporţie de 40%, iar voturile comisiei din cadrul Ministerului Educaţiei valorează 6-% din punctajul final. Cele mai bune acţiuni din ţară vor fi premiate de către reprezentanţii ministerului de resort pe data de 1 iunie 2012.

Back To Top