Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
Zilele_Sigurantei_Rutiere_Michelin_-_FlorestiEvenimentul «Zilele Siguranţei Rutiere Michelin » organizat de Michelin la Floreşti a oferit ocazia celor aproximativ 500 de participanţi să experimenteze bunele practici de condus, favorizând astfel experienţa vieţii de zi cu zi în locul cunoştinţelor teoretice. Evenimentul a reunit specialişti Michelin în siguranţa rutieră, pe campionul de raliu Titi Aur, reprezentanţi ai Poliţiei Rutiere dar şi specialişti în cursuri de prim ajutor precum Siguranţa Auto şi Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti.

Le deschiderea evenimentului au participat Jerome MOUILLET - Director Uzină Michelin Floreşti Anvelope, Titi AUR - campion de raliu, Marius SERSEA - Prefectul Judeţului Prahova, Eugen DAVID - Primar Floreşti, Constantin BALASOIU - Director Administraţia Finanţelor Publice a oraşului Băicoi, Comisar Şef Ştefan CRIVÃŢ - Şeful Poliţiei Rutiere Prahova, Adrian IACOB – Inspector Poliţie Serviciul Rutier Prahova şi Augustin CAPALNAS – Inspector Poliţie, Direcţia Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Pe lângă interacţiunea cu specialişti, participanţii au putut experimenta şi învăţa noţiuni de bază privind siguranţa rutieră în spaţiile special amenjate: Academia de Siguranţă Rutieră, Curs de Prim Ajutor, Atelier de Conducere Defensivă, Şcoala Auto Michelin, Istoria Siguranţei Michelin, Simulatorul de Presiune sau Verifică Presiunea la care au participat peste 100 de şoferi.
Una dintre atracţiile evenimentului a fost simulatorul de condus, creat de Michelin special pentru a atrage atenţia tinerilor asupra pericolului de a conduce cu anvelope uzate sau depresurizate şi pentru a promova o atitudine responsabilă la volan. În acest fel, tinerii şoferi au putut experimenta consecinţele unui comportament iresponsabil într-o situaţie fără riscuri reale. Simulările au fost afişate pe ecrane mari pentru ca şi publicul să vadă rezultatele.
« Prin organizarea evenimentului «Zilele Siguranţei Rutiere Michelin », ne dorim să promovăm o mobilitate durabilă care este mai sigură pentru toată lumea, în special pentru tineri, care reprezintă şi cel mai vulnerabil grup demografic. Michelin va continua să se implice astfel în dezvoltarea comunităţii din care face parte, încurajând un comportament responsabil în trafic şi în viaţa de zi cu zi. » a spus Jerome Mouillet, Director Uzină Michelin Floreşti Anvelope.

Astăzi, accidentele rutiere sunt o nenorocire globală responsabilă pentru 1,2 milioane de decese şi 50 de milioane de vătămări pe an. Principalele victime ale accidentelor rutiere, tinerii sunt de două ori mai predispuşi la a fi implicaţi în accidente spre deosebire de alţi şoferi mai experimentaţi. În fiecare an, în medie, aproape 5.000 de tineri de vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani sunt ucişi în accidente rutiere în Uniunea Europeană. Prin evenimentul «Zilele Siguranţei Rutiere Michelin », ne dorim să luăm măsuri şi la nivel local pentru a remedia această situaţie.

«Zilele Siguranţei Rutiere Michelin » face parte din proiectul european ROSYPE (ROad Safety for Young People in Europe = Securitate Rutieră pentru Tinerii din Europa), lansat în iunie 2009 şi coordonat de Grupul Michelin cu sprijinul Comisiei Europene. După evenimentul de la Floreşti şi Bucureşti, « Zilele Siguranţei Rutiere Michelin » continuă.

Siguranţa Rutieră este o direcţie foarte importantă pentru Michelin şi din momentul în care compania a venit în România s-a implicat în numeroase proiecte de siguranţă rutieră. Michelin Junior Bike este doar unul dintre ele. Organizat în 4 ediţii, în 2011 la Ploieşti numărul participanţilor a depăşit 1500 de persoane. Acum, cu cel mai recent proiect de siguranţă rutieră, Tom European Tour, Michelin aduce siguranţa rutieră pe Facebook printr-un joc care invită tinerii care conduc - sau care învăţa sa conducă - să călătorească împreună cu un personaj virtual pe nume Tom în şapte ţări, printre care şi Romania. Astfel, din 17 aprilie până pe 8 iunie 2012, utilizatorii pot lua parte la un joc care va atinge principalele aspecte ale securităţii rutiere şi intra în tragerea la sorţi pentru marele premiu, un Citroën C1.

« Zilele Siguranţei Rutiere Michelin » au debutat pe 15 şi 16 mai la Floreşti (Prahova), vor continua în Bucureşti pe 17 şi 18 mai în parcul de la Politehnică şi pe 19 şi 20 mai în parcul Herăstrau (intrarea cu Pavilionul H) şi se vor încheia la Zalău, pe 22 – 23 mai, pe Platoul de Marmură. Evenimentul este deschis publicului larg, care are astfel oportunitatea să se implice în toate activităţile de siguranţă rutieră organizate în fiecare spaţiu şi să interacţioneze cu experţi în siguranţă rutieră precum pilotul de raliu Titi Aur, reprezentanţi ai Poliţiei Rutiere sau specialişti din zona medicală.
Evenimentul « Zilele Siguranţei Rutiere Michelin » de la Floreşti este realizat în parteneriat cu Poliţia Rutieră Română, Primăria Floreşti, CISR - Consiliul Interministerial pentru Siguranţa Rutieră, SSMB – Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti, Şcoala de conducere defensivă şi pilotaj Titi Aur, ROSYPE, GRSP România, Siguranţa Auto şi Kiss FM.

Despre Michelin Group şi Michelin România

Grupul Michelin şi-a început activitatea în România în august 2001. În prezent, Michelin are în România aproape 3000 de angajaţi, 3 uzine, 2 la Zalău şi una la Floreşti şi o reţea comercială. Începand cu anul 2005, România a devenit centru regional pentru operaţiunile comerciale ale Grupului Michelin în Albania, Bulgaria, Croaţia, Federaţia Bosniei şi Herţegovinei, Macedonia, Muntenegru şi Serbia.
Back To Top