Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

  volÎn această săptămână, mai multe organizaţii nonguvernamentale din Ploieşti s-au mobilizat pentru a marca Săptămâna Naţională a Voluntariatului. Coordonate de Asociaţia „Viitorul tinerilor”, acţiunile vor continua până pe data de 20 mai.

Asociaţia „Viitorul Tinerilor” a organizat, în această săptămână, mai multe întâlniri ale voluntarilor, în cadrul Săptămânii Naţionale a Voluntariatului. Acţiunile au demarat cu informări referitoare la activităţile în care voluntarii au ales să se implice.

Ieri, membrii asociaţiilor au participat la „Cafeneaua publică”, întâlnire structurată pe două momente. „Primul moment a fost dedicat dezbaterii problemelor cu care se confruntă tinerii. S-a lucrat în echipe care au încercat să identifice atât probleme concrete cât şi moduri reale de rezolvare a unor aspecte nocive din viaţa tinerilor. De exemplu, problema drogurilor, problema lipsei educaţiei sexuale, problema integrării în comunitate şi chiar nepăsarea tinerilor faţă de diverse aspecte sociale. Lucrăm, în continuare, pentru a le găsi soluţii clare, concrete şi legale. De data acesta nu mai suntem adepţii informărilor pe stradă, prin distribuire de pliante, flyere şi afişe, ci ai rezolvărilor directe, prin implicare concretă. Mă refer la colaborarea ONG-urilor cu instituţiile statului, până la discuţii cu tinerii blocaţi în faţa acestor realităţi pe care nu le mai pot depăşi”, ne-a declarat Vasile Porumbaru, preşedintele Asociaţiei „Viitorul Tinerilor” Prahova.

Cel de-al doilea moment al „Cafenelei publice” l-a constituit participarea la Ziua Lumânărilor Aprinse, în memoria pacienţilor cu HIV/SIDA, în semn de solidaritate cu victimele HIV/SIDA. „A fost o acţiune organizată cu Asociaţia „Noi şi Ceilalţi” Prahova şi cu participarea Grupului Rainbow şi Asociaţia „Noi putem”. Am ţinut un moment de reculegere pentru persoanele seropozitive care au trecut în nefiinţă şi am transmis mesajul nostru către autorităţile locale care trebuie să se implice mai mult în rezolvarea acestor aspecte”, ne-a mai spus Vasile Porumbaru.

În zilele următoare, peste 30 de voluntari ai ONG-urilor implicate în Săptămâna Voluntariatului se vor deplasa pe şantierul de la „Habitat pentru umanitate”, unde vor ajuta la ridicarea de locuinţe pentru persoanele defavorizate, în localitatea Bălţeşti, Prahova.  Toate acţiunile voluntarilor ploieşteni au fost finanţate de Primăria Municipiului.

Back To Top