Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Premierul Victor Ponta a anunţat, astăzi, că înscrierile la clasa pregătitoare nu vor fi anulate, dar clasa pregătitoare va fi, probabil, desfiinţată din 2013.

Afirmaţiile premierului copiiVictor Ponta se referă la intenţia Guvernului de a desfiinţa, deja, sistemul clasei pregătitoare înscrisă în mecanismul Educaţiei care, însă, nu va fi pusă în practică, ci se va urmări desfiinţarea acestui nivel de şcolarizare începând cu anul şcolar 2013-2014. „Prejudiciile anulării în acest moment ar fi fost mult mai mari decât cele referitoare la continuare. Dacă de la anul vom păstra sau nu clasa pregătitoare, asta e o decizie pe care o vom lua în urma unei analize mai serioase. Opţiunea noastră a fost că era bine să nu se facă. Din momentul în care s-a făcut, prejudiciul era mult mai mare pentru copii şi părinţi”, a declarat victor Ponta, într-o conferinţă de presă de la Ministerul educaţiei, titrează realitatea.net.

Până acum, în Prahova, au fost înscrişi în clasa pregătitoare peste 4.000 de copii.

Back To Top