Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
regele_Mihai_regina_elisabetaÎn data de 18 mai 2012, Majestatea Sa Regele a reprezentat România și Familia Regală la ceremoniile oficiale ale Jubileului celor 60 de ani de domnie ai Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Este un mare motiv de mândrie și de bucurie, văzând țara noastră atât de prețuită și respectată prin persoana Regelui nostru. Nici unul dintre participanții la ceremonii nu are o vechime mai mare decât Regele României în evenimentele oficiale găzduite de Marea Britanie în secolul al XX-lea. Majestatea Sa a fost prezent la Încoronarea Regelui George al VI-lea, la Catedrala Westminster, în anul 1937, în calitate de Principe Moștenitor și reprezentant al Regatului României.

Prima ceremonie a avut loc la Castelul Windsor, în jurul prânzului și a reunit monarhii lumii. La ceremonie, Regele Mihai a fost însoțit de Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare. Au luat parte suverani din toate țările europene, din Asia și Africa, din toate colțurile lumii.

asr_margareta_ms_regeleRegina Elisabeta a II-a și Ducele de Edinburg au întâmpinat pe Regele Mihai și Principesa Moștenitoare la Castelul Windsor la ora 13, în holul de onoare. A urmat un dejun oficial în Holul Sfântul Gheorghe al castelului.

Seara, la Palatul Buckingham, Altețele Lor Regale Principele de Wales și Ducesa de Cornwall au găzduit un dineu oficial în cinstea suveranilor lumii prezenți la Londra. Regele Mihai va participa la dineu însoțit de Principesa Moștenitoare.

Sursa info- foto: Blogul Alteţei Sale Regale Principele Radu al RomânieiRegele-Mihai-la-Castelul-Windsor-18mai2012-3
Back To Top