Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

  okkVineri, 18 mai, Federaţia ONG Muntenia a organizat o dezbatere publică pe teme de sănătate, la care a invitat cinci candidaţi cu şanse reale la preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova.

La invitaţie au răspuns numai doi dintre candidaţii invitaţi, deşi întâlnirea a avut ca subiect sistemul de Sănătate judeţean, de maxim interes pentru campania electorală în care ne aflăm. Întâlnirea a avut ca scop informarea asupra punctelor care vizează domeniul Sănătăţii, din platforma electorală a candidaţilor, identificarea problemelor cele mai grave pe care le prezintă, la momentul actual, sistemul judeţean de resort, dar şi găsirea unor soluţii pentru remedierea acestor probleme.

Prezenţi la dezbatere, Auraş Florin Dragomir (PP-DD) şi Constantin Chirilă (PNŢCD) au răspuns întrebărilor din partea panelului media (Sebastian Ignat - Actualitatea Prahoveană, Marius Nica - Observatorul de Prahova) dar şi din partea societăţii civile, argumentând eliminarea cheltuielilor inutile din sistemul de Sănătate şi necesitatea atragerii cadrelor medicale în judeţ, prin aplicarea prevederilor legislative actuale care permit acest lucru. Alte puncte discutate au fost necesitatea redeschiderii spitalelor desfiinţate din Bălţeşti şi Urlaţi, dar şi a cabinetelor medicale studenţeşti. De asemnea, invitaţii au adus şi soluţii la problemele ridicate de către membri ai asociaţiilor de pacienţi, prezenţi în rândurile publicului, teme care vizau drepturile persoanelor cu dizabilităţi, accesul la asistenţa medicală primară şi de urgenţă în mediul rural, dar şi modalităţile de susţinere a furnizorilor de servicii medicale în diverse localităţi unde, până acum, nu au fost acordate astfel de facilităţi.

Back To Top