Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

1 Noaptea Muzeelor a atras mii de vizitatori către instituţiile de cultură din municipiu. Ploieştenii au profitat de ocazie să vadă expoziţiile permanente, dar şi spectacolele organizate de muzee. Porţile au fost deschise până în jurul orei 02.00.

Aseară, ploieştenii s-au îmbulzit pentru a vizita cele mai mari muzee din Ploieşti. Până la ora 22.30, deja Muzeul de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus” avea peste 1.500 de vizitatori care îi trecuseră pragul, iar Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova fusese văzut de peste 1.200 de ploieşteni. Şi la Muzeul Petrolului, unic în ţară, au ajuns peste 1.000 de persoane.

În timp ce unele instituţii organizaseră adevărate spectacole pentru cei care urmau să le treacă pragul, altele aveau închise pentru vizitare cele mai multe săli. Ploieştenii au putut viziona, la Muzeul Judeţean de Artă Prahova, mai multe expoziţii temporare şi permanente de pictură, vernisajul expoziţiei „Omagiu lui Caragiale”, iar de la ora 21.00, muzica şi teatrul i-au delectat pe cei care au ales să guste arta de Noaptea Muzeelor. „Vizitatorii au posibilitatea să vadă, în această seară, absolut toate sălile noastre, cu expoziţii de tot felul, dar şi să ceară lămuriri consultanţilor Muzeului despre artiştii expozanţi, despre tablouri sau orice doresc să afle despre instituţia noastră. Mai mult, oricine poate viziona Gala laureaţilor Olimpiadei de Muzică, poate viziona piese de teatru sau poate urmări proiecţii despre artişti plastici celebri”, ne-a  declarat Corina Stoian, referent în cadrul Muzeului de Artă.

Şi Muzeul Naţional al Petrolului s-a ridicat, anul acesta, la înălţime. Mulţi dintre turişti erau ghidaţi cu privire la exponate, iar elevii prezenţi la Noaptea Muzeelor au avut chiar ocazia să urmărească scurte lecţii despre această industrie, susţinute de profesorii care îi însoţeau şi la care chiar ceilalţi turişti trăgeau cu urechea.

Dezamăgire mare, însă, la Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova. Vizitatorii au fost întâmpinaţi cu o proiecţie documentară asupra obiectivelor istorice şi arheologice din judeţ pe care, însă, nimeni nu o putea urmări din cauza vânzolelii. Turiştii a avut posibilitatea să vadă numai trei săli de exponate, cu aceleaşi obiecte dintotdeauna, faţă de alţi ani când întreaga instituţie a fost pusă la dispoziţia vizitatorilor.

În ciuda numărului enorm de ploieşteni care au trecut pragurile instituţiilor de cultură, nicio oficialitate nu a avut timp să viziteze muzeele.

În ţară, peste 130 de instituţii şi-au deschis porţile în nocturnă, iar în Europa, aproximativ 3.000 de muzee au sărbătorit evenimentul. Noaptea Muzeelor a ajuns, anul acesta, la cea de-a opta ediţie.
Back To Top